Horgásszon Magyarországon!

Önnek külföldi állampolgárként is lehetősége van Magyarországon horgászni és megszerezni a szükséges engedélyeket, ebben nyújt Önnek segítséget nagykanizsai horgász üzletünk.

Zalakaroshoz közel rengeteg nagyon jó horgászterület található, melyeken a siker nem marad el. Balaton, Kis Balaton, különböző halas tavak és folyóvizek várják a kalandra éhes horgászokat!

A magyarországi engedély váltás nem bonyolult, szerezze meg Ön is a horgászengedélyét a Horgászonline horgászbolt segítségével.

Nagykanizsa-i horgász boltunkban minden szükséges felszerelést megtalál, horgászbotokat, horgász orsókat, horgász engedélyeket, horgász felszereléseket, horgász székeket, horgász sátrakat és hatalmas horgász csali kínálatot. Élő csalikat és műcsalikat is.

Horgász boltunkban németül beszélő kollégánk segít önnek eligazodni a Magyarországi lehetőségek között, valamint szakmai segítséget is adunk a megfelelő horgászmódszer kiválasztásához adott vízterületen. Naprakész horgász információkkal látjuk el.

Fedezze fel a vad Mura folyó által kínált extreme horgász lehetőségeket, vagy horgásszon a magyar tengeren, a Balatonon. A Balaton valamint kiegészítő vízrendszere kapitális halakat rejt, kimagasló fogási esélyek, kapitális pontyok , harcsák várják Önt.

Elérhetőségeink:
E-mail: info@horgaszonline.hu – német nyelven írhat
Webáruház: https://horgaszonline.hu
Címünk: 8800 Nagykanizsa Király utca 31/H-Buszpályaudvarral szemben