Horgászvizsga Nagykanizsa 2021

Tegyen könnyedén horgászvizsgát most Nagykanizsán, 2021 évben! A horgászvizsga nem egy ördöngösség és nem egy bonyolult folyamat. Ha ön horgászvizsgát szeretne tenni 2021-ben Nagykanizsán az alábbiakat kell tennie.

1/ Horgászregisztráció elvégzése: Ahhoz, hogy Magyarországon horgászhasson horgászregisztrációra van szüksége. A horgászvizsgára jelentkezés alapfeltétele. A regisztrációt üzletünkben is elvégezheti, vagy önállóan otthonában. A regisztráció díja 2200 Ft. Ha úgy dönt, hogy velünk szeretné elvégeztetni a regisztrációt, jöjjön be üzletünkbe. Itt adunk egy csekket önnek, mellyel elmegy a postára, majd a befizetést követően az igazoló szelvényt visszahozza. A boltban a regisztrációt elvégezzük, az ön jelenlétében, kb. 15 percet vesz igénybe.

2/ A regisztrációt követően, azonnal kap egy regisztrációs számot. A kártya fizikális leggyártása általában 2-3 hét, és a megadott lakcímre fogja kipostázni a kártyakibocsátó. A regisztrációs számmal kitöltjük a horgászvizsga jelentkezési lapot, és mi beszkenneljük, majd beküldjük a megyei szövetséghez. A horgászvizsgára havi bontásban kerül sor. A vizsgaidőpontokról facebook csoportunkban is hírt adunk, illetve a megadott elérhetőségeken értesíteni fogják önt!

A vizsga helyszíne jelenleg Nagykanizsa Ady utca 35 szám.

3/ A sikeres vizsgát követően, üzletünkben a bizonyítvány alapján kiállítjuk az Államijegyét, és megkezdheti a horgászatot, a választott horgászvíz valamelyikén. A horgászkártya késöbb érkezik meg önhöz, viszont mivel regisztrációs számmal már rendelkezik, semmi akadálya a horgászatnak.

Amint látja a horgász regisztráció Nagykanizsán egy elég egyszerű folyamat. Ha önnek mást mondanak ne fogadja el, a fentiekben leírtak vannak érvényben.

Gyermekek részére nincs szükség horgászvizsgára, a 14. életév betöltéséig, csak regisztrációra, ami ingyenes. A regisztrációkor a törvényes képviselővel kell megjelenni. A szükséges iratok után az Államjegy már kiállítható, azt azonnal, várakozás nélkül kiadjuk. Az Államijegy 300 Ft-os költségét az egyesületünk átvállalja.

70 év felettiek és fogyatékkal élők szintén mentesített kategóriába tartoznak. Az egészségügyi probléma igazolását az üzletünkben bemutatott hivatalos iratokkal tudja igazolni, azokat csak bemutatni kell nekünk.